Yasal Uyarı

Kâmil VARINCA Şahsi Sitesine hoş geldiniz. Bu bölüm, sitenin ziyaret ve kullanım şartlarını içermektedir.

Bu internet sitesi (https://kamilvarinca.wordpress.com/), Kamil B. VARINCA‘ya ait olup münhasıran onun tarafından, yürürlükteki T.C. mevzuatına uygun olarak yayımlanmakta ve işletilmektedir. Sitenin herhangi bir sayfasına girerek, aşağıda belirtilen şartları kabul etmiş olmaktasınız. Aşağıda yer alan şartları kabul etmiyorsanız lütfen bu internet sitesine erişmeyiniz.

Telif Hakları

Bu internet sitesi ve tüm sayfaları Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu‘na tabidir ve içeriğine ilişkin her türlü ses, görüntü, yazı içeren bilgi, belge ve her türlü fikri ve sınai haklar ile tüm telif hakları ve diğer fikri ve sinai mülkiyet hakları Kamil B. VARINCA’ya aittir. Sitenin yapısı ve içeriği, sitede kullanılan her türlü görsel malzeme Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu ve Türk Ceza Kanunu kapsamında korunmaktadır.

Sitede yer alan yazı, fotoğraf ve videolar da dâhil olmak üzere tüm metinsel ve görsel içerik, kişisel amaçlar için kopyalanabilir, ilgili içeriğin bulunduğu sayfa ile birlikte site kaynak gösterilmek ve bağlantı verilmek suretiyle (yeniden) yayımlanabilir ve (yeniden) dağıtılabilir ancak hiçbir şekilde ticari amaçlar için kullanılamazlar. Aksi yöndeki tutum ve davranışlar art niyetlilik olarak değerlendirilecek olup bunu yapan kişi ve/veya kuruluşlar hakkında her türlü yasal hak saklı tutulacaktır. Kişisel amaçlar dışındaki tüm kopyalama, (yeniden) yayımlama ve (yeniden) dağıtma faaliyetleri yasak olup kanunlar nezdinde suçtur.

Sorumluluk Muafiyeti

Bu internet sitesi, hiçbir kişi ve/veya kuruluşa herhangi bir konuda herhangi bir taahhüdü içermemektedir.

Kamil B. VARINCA, bu sitede yer alan bilgilerin tam ve doğru veya sayfaya kesintisiz giriş sağlanacağını garanti etmemektedir. İşbu sitede yer alan beyanlar hukuken taahhüt niteliğinde sayılmayacaktır ve bağlayıcı değildir. Bu bilgilerle üçüncü şahısların haklarının ihlal edilmemesi; mülkiyet, satılabilirlik, belirli bir amaç için uygunluk ve/veya bilgisayar virüsü bulunmamasına ilişkin garantiler dâhil ancak bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla, zımnen, açıkça ya da yasal olarak hiçbir garanti vermemektedir.

Bu internet sitesinde yer alan bilgi ve belge benzeri her türlü elektronik doküman Kamil B. VARINCA tarafından herhangi bir maddi menfaat temin edilmeksizin genel anlamda kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla hazırlanmıştır. Sitede yayımlanan bilgilerin güncelliği, doğruluğu, güvenirliği ve tamlığı konusunda tüm titiz çalışmalara rağmen, olabilecek hatalardan Kamil VARINCA hiçbir taahhüt ve sorumluluk kabul etmez, doğru ve tam olmaları konusunda garanti vermez.

Bu nedenle bu internet sitesinde yer alan elektronik dokümanlardaki hatalardan, eksikliklerden ya da bu dokümanlara dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak, doğrudan veya dolaylı, her türlü maddi/manevi zararlar ve masraflardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zarar ve masraflardan dolayı Kamil B. VARINCA sorumlu tutulamaz,  Kamil VARINCA’ya hiçbir borç, sorumluluk veya mükellefiyet yüklenemez.

Site içerisindeki bilgilerin bir kısmı doğrudan, bir kısmı da diğer kaynaklardan sağlanarak Kamil VARINCA tarafından yayınlanmakta olup, telif hakkı ve diğer her türlü hak Kamil VARINCA’ya aittir. Siteden bağlantı yapılarak ulaşılan diğer sitelerdeki bilgiler, ilgili kuruluşlar tarafından yayınlanmakta olup, içeriği ve güncelliğinden Kâmil VARINCA sorumlu tutulamaz.

Bu internet sitesinin kullanımı sırasında herhangi bir arıza, hata, eksiklik, kesinti, kusur veya nakilde gecikme, bilgisayar virüsü veya hat veya sistem arızası sonucu ortaya çıkan doğrudan ya da dolaylı ortaya çıkan zarar, ziyan ve masraflar da dâhil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere hiçbir zarardan Kamil B. VARINCA, bu tür bir zarar olasılığından haberdar edilmiş olsa dahi sorumlu olmaz.

Bu bilgiler doğrultusunda, Kamil B. VARINCA, bu sitenin içeriğinde yer alan bilgilerden ve görsel malzemeden kaynaklanabilecek hatalardan, maddi veya manevi zararlardan hiç bir şekil ve surette sorumlu değildir.

Burada ve sitede yer alan tüm bilgiler ve tasarım önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir ve/veya veya kullanım dışı bırakılabilir. Kamil B. VARINCA dilediği zaman, sitenin herhangi bir bölümünü iptal edebilir, değiştirebilir, haber vermeksizin sitedeki bazı özellikleri veya bilgileri veya sitenin bazı bölümlerine erişimi sınırlandırabilir.

İnternet hizmet sağlayıcısı internet sitesinin virüs önlemlerini almış olmakla birlikte, bu konuda bir garanti vermemektedir. Herhangi bir bilgi, belge, uygulama vb. indirmeden önce virüslerden korunma konusunda gerekli önlemlerin alınması tavsiye edilir.

Ziyaretçi Bilgileri

Bu internet sitesi, herhangi bir kişisel bilgi verilmeden ziyaret edilebilir ve incelenebilir. Siteye kullanıcı girişi yapılması durumunda, ziyaretçilere ait bilgilerin WordPress.com tarafından saklandığının bilinmesi gerekir. Kullanıcılar kendilerine ait bilgilere erişilebileceğini ve gerektiğinde yetkili makamlara iletilebileceğini göz önünde bulundurmalıdırlar.

Yorum ve İletişim Formları

Kullanıcı olarak bu sitede herhangi bir sayfa/yazıya yorum yazarken ve Kamil B. VARINCA ile iletişime geçerken aşağıdaki koşullara uymayı baştan kabul edersiniz:

  • Suç teşkil edecek, yasal açıdan takip gerektirecek ya da yerel düzeyde, ülke çapında ya da uluslararası düzeyde yasalara ters düşecek bir durum yaratan ya da teşvik eden, her tür ve şekilde iletim dâhil olmak üzere; hiçbir tür yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret, küfür veya iftira içeren, küçük düşürücü, kaba, pornografik, rahatsız edici ya da ahlaka aykırı bilgi postalamamak ya da iletmemek;
  • Bir başkasının bu ve diğer etkileşimli alanları kullanmasını ya da istediği gibi kullanmasını engellememek;
  • Bir başkasının gizlilik hakkını ya da yayın haklarını çiğneyen ya da yasal düzenlemelerden kaynaklanan telif hakları, ticari marka hakları veya başka mülkiyet hakları dâhil her türlü fikri ve sınai mülkiyet hakları ile korunan ya bu tarif edilen sınıflara giren malzemelerden uyarlananlar da dâhil olmak üzere; sahibinden ya da hakları elinde bulundurandan önceden yazılı izin almaksızın kullanmamak, üçüncü kişilerin kullanımına sunmamak;
  • Bir virüs veya başka bir zararlı unsur içeren hiç bir tür bilgi, yazılım ya da başka bir malzeme postalamamak ya da iletmemek;
  • Ticari amaç taşıyan ya da reklam içeren hiçbir bilgi, yazılım ya da malzeme postalamamak, iletmemek ya da kullanmamak, ticari anlamda haksız rekabete yol açacak davranışlardan kaçınmak.
  • Bu hizmeti kullanırken, Kamil B. VARINCA’nın yayımlanan her türlü yorum, bilgi ve verilecek linki denetlemek gibi bir zorunluluğu olmadığını baştan kabul etmiş sayılırsınız. Ancak Kamil B. VARINCA, yukarıda sayılan şartlara ve koşullara tamamıyla ya da kısmen uygun olmadığına karar verdiği her tür bilgiyi ve malzemeyi, değiştirme, yayınlamayı reddetme ya da yayından kaldırma hakkını ve herhangi bir yasal, idari merciinin talebine yanıt vermek için her türlü bilgiyi açıklama hakkını her zaman saklı tutar.
  • Bu sitede yorum yazmakla, herhangi bir kullanıcının küçük düşürücü, haysiyet kırıcı, hakaret içeren, ya da yasal olmayan davranışlarından dolayı Kamil B. VARINCA’nın sorumlu tutulamayacağını baştan kabul etmiş sayılırsınız.

İşbu yasal uyarıyı onaylamakla yukarıda belirtilen taahhütlere aykırı tutum ve hareketleriniz nedeniyle Kamil B. VARINCA, diğer kullanıcılar, üçüncü kişiler veya yetkili merciler nezdinde karşılaşacağınız dava, tazminat ve sair tüm taleplerin doğrudan muhatabı olduğunuzu ve Kamil B. VARINCA’nın bu hususta herhangi bir sorumluluğu bulunmadığını kabul, beyan ve taahhüt etmiş addolunursunuz.

Diğer Bilgiler

Bu site Türkiye Cumhuriyeti Kanunları ile korunmaktadır. Siteye zarar vermeyi amaçlayan veya sistemdeki herhangi bir veri, bilgi iletişimine veya yazılım kodlarına dışarıdan müdahaleye yönelik her türlü girişim hukuken yasaklanmış olup bu gibi hallerde sorumlu kişiler hakkında gerekli yasal yollara başvurulacaktır.

Her Hakkı Mahfuzdur © Kamil B. VARINCA, https://kamilvarinca.wordpress.com/ – 2005-2021

Comments

Yorum bırakın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.